O nama


I Istorijat studija. Poznati kladovski studio “Foto Video Boce” otvoren je 1989. godine, kada je u svojoj kući g. Bogosav Popovic – Boce, osnovao radnju za foto i video usluge. Svemu tome je predhodilo pet godina amaterskog bavljenja fotografijom i snimanje video kamerom. Nakon šest godina radnja je preseljena u ulicu Kralja Aleksandra. Dobar kvalitet fotografija i video snimaka, poverenje i brzina izrade, doveli su do toga da radnja preraste u nešto veće i savremenije. Od 2011. godine firma proširuje delatnost i na digitalnu štampu i štampu velikog formata. Nakon 20 godina rada, Bogosav vlasnik firme, prepušta vlasništvo svom sinu Darku koji i dan danas uspešno vodi firmu.


Studio danas Mi smo studio sa tradicijom dugom od preko 30 godina tokom kojih izgradili vlastiti indetitet i brend. Kvalitetom iskačemo od standardne foto i video produkcije i pratimo svetske trendove a i sami postavljamo nove. Oprema koju koristimo je poznatih brendova i u rangu sa svetskim standardima. Konačan proizvod našeg rada rezultat je dugogodišnjeg iskustva i predanosti našeg tima. U mogućnosti smo da Vam pružimo usluge na području cele Srbije tako i bilo gde u svetu. Rezultate našeg rada možete pogledati na ovoj prezentaciji.


Aliquam ac dui vel dui vulputate consectetur


Lorem ipsum

Sed ultrices nisl velit, eu ornare est ullamcorper a. Nunc quis nibh magna vulputate.


Nunc quis

Sed ultrices nisl velit, eu ornare est ullamcorper a. Nunc quis nibh magna vulputate.


Sed ultrices

Sed ultrices nisl velit, eu ornare est ullamcorper a. Nunc quis nibh magna vulputate.


 
Mauris rhoncus orci in imperdiet placerat. Vestibulum euismod nisl suscipit ligula volutpat, a feugiat urna maximus. Cras massa nibh, tincidunt ut eros vulputate.